Zilele Comunei Borcea, din nou un succes

 

Zilele Comunei Borcea, din nou un succes

Primarul Aniel Nedelcu a organizat, pentru al 6-lea an consecutiv, Zilele comunei Borcea. Atmosfera de sărbătoare s-a simțit, din plin, în cele două zile de weekend, chiar și atunci când vremea a părut mai puțin favorabilă unei petreceri în aer liber. Nume cunoscute din muzica populară și ușoară au urcat pe scenă, lor alăturându-se micile vedete locale.

“Am organizat Zilele comunei Borcea, așa cum facem în fiecare an, în preajma zilei de sărbătoare, a Sfintei Marii. Au fost două zile foarte frumoase, în care am sărbătorit hărnicia oamenilor din comună, care merită să lase, pentru puțin timp, rutina de zi cu zi, pentru a socializa și  petrece, alături de cei dragi, cu mici cu bere, așa cum îi stă românului bine.

  Am avut parte și de o vizită surpriză, pentru că a venit alături de noi, la această sărbătoare, președintele Partidului Național liberal, Ludovic Orban, președintele PNL pe județ, Daniel Dragulin, președintele Consiliului Județean, Vasile Iliuță, senatorul Răducu Filipescu, precum și alți membri marcanți ai PNL Călărași. Au fost printre oameni, au stat de vorbă cu ei și au rămas surprinși de comuna noastră și de oamenii deosebiți pe care îi avem în comunitate.”

Zilele Comunei Borcea, din nou un succes

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *