Weekend pe două roţi,27-28 septembrie,la Cursa Dunării Călărăşene

Weekend pe două roţi,27-28 septembrie,la Cursa Dunării CălărăşenePe 27-28 septembrie 2014 sunteţi invitaţi să petreceţi un weekend pe două roţi, cu două zile de competiţie în jud. Călăraşi, la Cursa Dunării Călărăşene. Evenimentul face parte din proiectul “Promovarea patrimoniului natural in zona Dunarii Calarasene prin ecoturism” si este finantat prin POP 2007-2013, beneficiarul acestuia fiind Unitatea Administrativ Teritoriala – Judetul Călăraşi.

Cursa Dunarii Calarasene este un concurs ciclist de masa, dedicat amatorilor, la cele mai inalte standarde de organizare si implementare, conform regulilor Federatiei Romane de Ciclism (FRC) si a Uniunii Cicliste Internationale (UCI). Timp de trei zile, transformam judetul Calarasi in spatiu de curse pe biciclete si va aratam in premiera locuri spectaculoase pe cursul Dunarii calarasene, ce urmeaza a fi amenajate in patru trasee cicloturistice si intr-un traseu de pescuit, accesibile oricarui pasionat (fost, prezent sau viitor) de mersul pe bicicleta.

Ziua de vineri, 26 septembrie, este dedicata preluarii kiturilor de concurs si sedintei tehnice, dar si unei ture de recunoastere. Sambata va avea loc proba de MTB, pe un traseu de aproximativ 56 km, cu start festiv din centrul orasului Calarasi si finish in acelasi loc. A doua zi, duminica, va asteptam la intrecerea pe sosea care se va intinde pe o distanta de peste 100 km. Participantii pot alege unul din cele doua trasee (MTB & sosea) sau se pot inscrie la ambele competitii, in functie de nivelul de pregatire fizica.

Inscrierea la concurs este gratuita, locurile sunt limitate. Se poate inscrie orice persoana cu varsta minima de 14 ani. Exista 90 de locuri la concursul de sosea si 180 de locuri la MTB. Inscrierile se fac pe site-ul smartatletic.ro, sectiunea CursaDunarii. La finish, toti participantii sunt asteptati cu medalii si cate o portie de peste, iar cei mai buni vor fi premiati. Fondul de premiere este de aproximativ 10.000 de lei si reprezinta cupe, diplome, produse si/sau echipamente sportive.

Pentru ultimele noutati legate de aceasta competitie, accesati site-ul http://smartatletic.ro/cursadunarii si pagina de Facebook a evenimentului: www.facebook.com/CursaDunariiCalarasene

 

 

 

Cursa Dunarii Calarasene este un eveniment organizat de smartatletic in parteneriat cu Consiliul Judetean Calarasi, in calitate de beneficiar al proiectului “Promovarea patrimoniului natural in zona Dunarii calarasene prin ecoturism” finantat  prin Programul Operational pentru Pescuit – POP 2007-2013 si in parteneriat cu Federatia Romana de Ciclism si Clubul de Ciclism Calarasi.      

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *