Urmărit naţional care se sustrăgea de la executarea pedepsei cu închisoarea prins de poliţiştii călărăşeni

Agenţii Postului de Poliţie Vlad Ţepeş au prins ieri, 05 decembrie a.c., pe raza comunei, pe un bărbat din judeţul Cluj, urmărit naţional din luna iulie 2012 întrucât se sustrăgea executării a 3 ani de închisoare.
Pe numele lui V. Gabriel, de 43 ani, din oraşul Turda, judeţul Cluj, era emis un mandat de executarea pedepsei cu închisoarea pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat.
Acesta a fost preluat de poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Călăraşi şi depus în arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Călăraşi.

Olteniţa – suspect de comiterea mai multor furturi, identificat şi reţinut de poliţişti / instanţa a emis mandat de arestare preventivă pe numele său

În urma investigaţiilor efectuate de poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Olteniţa, a fost identificat şi reţinut R. Petre, de 51 ani, din localitate, suspectat de comiterea mai multor infracţiuni de furt din locuinţe, din curţi şi din dependinţe gospodăreşti.
Poliţiştii au reuşit documentarea activităţii infracţionale a suspectului cu privire la săvârşirea a cinci furturi, fapte comise în perioada septembrie – noiembrie 2012, pe raza municipiului Olteniţa.
R. Petre a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind prezentat în cursul zilei de 05 decembrie a.c. Judecătoriei Olteniţa, care a emis pe numele său mandat de arestare preventivă. Suspectul a fost depus în arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Călăraşi.

Olteniţa – pieton accidentat uşor

În seara de 05 decembrie a.c., în jurul orei 17:50, în timp ce conducea autoturismul marca Daewoo, pe bulevardul 1 Decembrie, din municipiul Olteniţa, D. Viorel, de 40 ani, din localitate, a surprins şi accidentat pe C. Florina, de 16 ani, din comuna Luica, judeţul Călăraşi, care s-a angajat în traversarea străzii pe trecerea de pietoni, semnalizată cu indicator şi marcaj.
Victima a fost transportată la Spitalul Olteniţa pentru îngrijiri medicale, fără a fi necesară internarea.
Conducătorului auto a fost testat de poliţişti cu aparatul alcool test, rezultatul fiind negativ, şi i-au fost recoltate probe de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, în care sunt continuate cercetările în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor producerii accidentului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *