Ultima zi de vacanţă a fost marcată de tinerii din ACL

Ultima zi de vacanţă a fost marcată de tinerii din ACLUltima zi de vacanţă a fost marcată de tinerii din ACL, printr-o acţiune care a implicat copiii și viziunea lor despre viitor.
Acţiunea s-a chemat “COPIII NE ARATĂ VIITORUL, DORINŢELE LOR DE ASTĂZI, LUMEA NOASTRĂ DE MÂINE”, s-a desfaşurat în parcul Dumbrava din Calaraşi şi a fost coordonată de Sandra Teodora Bratu, Preşedinte TDL în Muncipiul Calaraşi.
Au fost prezenţi, pe lânga copiii participanţi şi parinţii acestora, tineri din PNL şi PDL:
Cristian Marin preşedinte TDL în judeţul Calaraşi, Florin Dragan preşedinte TNL judeţul Calaraşi şi mulţi alţi membrii ai celor două organizaţii de tineret.
În cadrul acţiunii au fost organizate trei concursuri:
1. Concurs de desene pe asfalt “ Ce vrei să devii când vei fi mare?”, la care au participat copiii de până la 6 ani.
2. Concursul “Cum vrei să fie oraşul tău?”, la care au participat copiii de până la 12 ani.
3. Concursul “Cum vrei să fie ţara ta?”, la care au participat copiii de până la 14 ani.
Caştigătorii au primit premii oferite de către deputatul Vasile Iliuță. Toţi participanţii au primit diplome şi dulciuri.

 
“Ne pregătim şi noi, ca tineri, pentru provocările politice pe care le vom intâmpina ca tineri lideri şi mai târziu ca lideri politici. Vrem să contribuim la construirea unui viitor, însă nu după dorinţa şi voinţa noastră, ci după dorinţa şi voinţa celor cărora le aparţine viitorul: a copiilor de astăzi. Ei ne-au spus cum îşi văd ei viitorul, cum văd ei oraşul nostru, România şi şcoala de mâine.
Am constatat că viitorul imaginat de copiii de astăzi este cu mult verde, curăţenie şi calculatoare. Așadar, natura, ecologia şi informatizarea constituie priorități pentru copiii de azi, pentru felul cum îşi văd ei viitorul. “ Sandra Teodora Bratu, Preşedinte TDL din Municipiul Călaraşi.

Ultima zi de vacanţă a fost marcată de tinerii din ACL
“Cu surprindere şi bucurie am remarcat că au fost copii care la concursul de desene pe asfalt, au desenat fie o fermă, fie un tractor, şi au spus că agricultura poate fi un element important în viitorul nostru. În felul acesta copiii ne arată că și în percepția lor agricultura este și va fi un domeniu de bază în dezvoltarea cel puţin a zonei noastre de Bărăgan.” Cristian Ioan Marin, Preşedinte TDL în Judeţul Călăraşi.

 
Acțiunea tinerilor din ACL s-a desfășurat și în contextul promovării imaginii candidatului ACL la președinția României, Klaus Iohannis, speranțele exprimate de către copiii călărășeni putând fi orientate către realizare prin seriozitatea și profesionalismul acestuia.

 

Ultima zi de vacanţă a fost marcată de tinerii din ACL Ultima zi de vacanţă a fost marcată de tinerii din ACL

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *