Trenurile din sud-estul ţării au întârzieri între 30 şi 80 de minute

Circulaţia feroviară se desfăşoară în condiţii de iarnă, iar unele trenuri care tranzitează mai multe regionale din sudul şi sud-estul ţării ajung la destinaţie cu întârzieri cuprinse între 30 şi 120 de minute, întârzieri mai mari fiind pe ruta Bucureşti-Constanţa, a anunţat compania CFR SA.
La nivel naţional, pe calea ferată nu sunt linii închise, dar viteza trenurilor care circulă pe raza mai multor judeţe din jumătatea de sud a ţării a fost adaptată la condiţiile meteo nefavorabile, se arată într-un comunicat de presă al Companiei Naţionale de Căi Ferate “CFR” SA.
Trenurile care tranzitează mai multe regionale din sud şi sud-estul ţării au întârzieri, în medie, cuprinse între 30-80 de minute.
Întârzieri mai mari, cu o medie de 80-120 de minute, se înregistrează la trenurile care circulă pe relaţia Bucureşti – Constanţa şi retur. Pe această magistrală personalul feroviar intervine pentru deszăpezirea liniei în zona macazelor, astfel încât să se asigure accesul în condiţii de siguranţă în staţiile de cale ferată, a precizat sursa citată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *