Tinerii morţi la Olteniţa s-au intoxicat cu monoxid de carbon

Tinerii morţi la Olteniţa s-au intoxicat cu monoxid de carbonPrimele concluzii ale legiştilor arată că tinerii găsiţi morţi la Olteniţa s-au intoxicat cu o substanţă neprecizată, iar testele paraclinice de la INML vor stabili dacă a fost intoxicaţie cu monoxid de carbon, aceasta rămânând prima ipoteză.

 
Potrivit reprezentanţilor Parchetului Tribunalului Călăraşi, care au deschis o anchetă în cazul celor patru tineri găsiţi morţi, sâmbătă, într-o casă din Olteniţa, primele concluzii ale medicilor legişti arată că decesul celor patru a fost cauzat de intoxicaţia cu o substanţă neprecizată.

 
Printrntr-un comunicat de presă, reprezentanţii Poliţiei Judeţene Călăraşi spun că rezultatele preliminare ale necropsiile realizate în cazul uneia dintre tinerele de 17 ani şi în cazul tânărului de 20 de ani indică faptul că nu există urme de violenţă pe corpurile acestora.

 
Cei patru tineri – două fete în vârstă de 17 ani, M. Elena şi R. Florentina, şi doi băieţi de 20 şi 21 de ani, I. Răzvan şi B. Adrian – au fost găsiţi decedaţi, sâmbătă după-amiază, într-o casă de pe strada Cuza Vodă din municipiul Olteniţa.
În casa în care au fost găsiţi tinerii nu există instalaţie de gaz, ci doar o butelie şi sobe cu lemne. Anchetatorii au mai găsit în casă o sticlă de whisky care era consumată pe jumătate şi mai multe sticle cu sucuri, iar în imobil era un miros greu, cel mai probabil de la gaz.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *