Spania,sectorul agricol: 600 noi locuri de muncă

Spania,sectorul agricol: 600 noi locuri de muncăFirma Surexport Campania Agraria SL cu sediul în Huelva –Spania are disponibile 800 de locuri de muncă pentru sectorul agricol (recoltat căpşuni) Spania.
Sunt solicitate persoane apte pentru munca la câmp. Selectia va avea loc in perioada 26-30 ianuarie 2015 și se va desfășura în locații ce vor fi comunicate ulterior.

 
Durata contractelor de muncă este de aproximativ 3 luni. Data estimată de angajare este 15 februarie 2015. Timpul de lucru este de 6,5 ore pe zi /39 de ore pe săptămână împărţite în șase zile. Ziua a șaptea este zi de odihnă care poate să nu coincidă cu duminica. Programul de lucru începe la primele ore ale dimineţii. În decursul celor 6,5 ore de lucru pe zi este prevăzută o pauză de o jumătate de oră.
Salariul oferit este de 39,48 euro brut /zi, conform Convenţiei colective aplicabile, plătibil la două săptămâni prin transfer bancar. Contribuţiile datorate sunt 2% impozit pe venit şi 113 euro asigurare socială.
Cazarea este oferită de către angajator contra unei sume de 1 euro pe zi. Transportul către locul de muncă este plătit de angajator şi se decontează din salariile pe care lucrătorul le va primi în timpul lucrat la firmă.

 
Perioada de probă este de 15 zile, timp în care atât angajatul cât și angajatorul pot rezilia unilateral contractul. Dacă, în perioada de probă, decizia de reziliere a contractului aparţine angajatului, acesta va suporta din buzunarul propriu contravaloarea drumului de întoarcere. În situaţia în care decizia aparţine angajatorului, costurile drumului de întoarcere vor fi suportate de angajator.
Pot participa la selecție atât persoane care dețin NIE cat si persoane care nu au mai lucrat in Spania.

 
Persoanele care au fost selectate și au lucrat la firma SUREXPORT în anul 2014 vor primi contract nominal și nu este necesar să participe la o nouă selecție.
Relații suplimentare se pot obține la telefon 0242/315798 sau la sediul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă din Călăraşi (AJOFM).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *