Şofer decedat şi alte patru persoane rănite în urma unui accident auto la Plevna (foto)

Un autoturism a căzut într-un lac după ce a derapat, în localitatea Plevna, judeţul Călăraşi. Şoferul maşinii a murit iar alte patru persoane au fost rănite în timp ce se salvau.

Mai multe ambulanţe şi autospeciale de descarcerare au fost mobilizate la locul accidentului pentru a prelua persoanele rănite.Una dintre ele în vârstă de 50 de ani, a fost preluată de către paramedicii SMURD, aceasta prezentând traumatism cranio cerebral, un hematom peri-orbital stâng şi contuzii la nivelul toracelui şi membrelor inferioare.

În scurt timp după producerea tragicului eveniment a sosit locul accidentului şi un elicopter SMURD, medicul venit din capitală reuşind să stabilizeze persoana preluată de către paramedicii din Lehliu Gară.

Paramedicii SMURD din cadrul Secţiei de pompieri Lehliu Gară au preluat persoana stabilizată de către medic, i-au administrat oxigen, după care aceasta a fost transportată de urgenţă la spitalul din oraşul Lehliu Gară.

Autoturismul înmatriculat în Bulgaria, în care se aflau 5 persoane (trei bărbaţi şi două femei) a părăsit partea carosabilă şi a intrat într-un lac de mică adâncime de pe marginea drumului. La sosirea echipajului de prim ajutor SMURD, autoturismul era răsturnat în apa adâncă de aproximativ 80 de centimetri, iar în interiorul acesteia se mai afla încarcerat conducătorul auto (Florin U., în vârstă de 28 de ani), celelalte 4 persoane, doi bărbaţi (Iulian U., în vârstă de 25 de ani şi Marcel M., în vârstă de 27 de ani) şi două femei (Afrodita M., în vârstă de  22 de ani şi Mariana D., în vârstă de 50 de ani) reuşind să iasă din autovehicul.

Cele patru victime care au reuşit să se salveze erau conştiente, prezentau traumatisme, contuzii şi excoriaţii, fiind în stare de hipotermie.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *