Ședință festivă la sediul Jandarmeriei Călărași

Ședință festivă la sediul Jandarmeriei Călărași
Ședință festivă la sediul Jandarmeriei Călărași

Marți, 29 noiembrie a.c. într-un cadru festiv, colonel Ion ANGHEL, împuternicit inspector șef al Inspectoratului de Jandarmi Județean Călărași, a dat citire ordinelor prin care cadre ale inspectoratului au fost recompensate cu prilejul Zilei Naţionale a României – 1 Decembrie.

Cu această ocazie, trei subofițeri au fost înaintați în gradul următor, înaintea expirării stagiului minim.

Totodată, s-a dat citire și ordinelor de trecere în rezervă a domnului colonel Ionel MIHAI și a domnului locotenent colonel Vasile DESPA. Cei doi ofițeri au ajuns, după o activitate meritorie desfășurată în domeniul ordinii și siguranței publice, la momentul pensionării.

În cadrul festivității, domnul colonel Ion ANGHEL, a conferit celor doi ofițeri ajunși astăzi la momentul culminant al carierei lor, Plachete și diplome de onoare pentru întreaga activitate desfășurată în slujba siguranței publice și a cetățeanului, însoțite de urări de sănătate și pensie îndelungată.

Cadrele unității, mulțumesc celor doi ofițeri pentru sprijinul acordat de-a lungul carierei și le doresc multă sănătate și La mulți ani!

Ședință festivă la sediul Jandarmeriei Călărași Ședință festivă la sediul Jandarmeriei Călărași Ședință festivă la sediul Jandarmeriei Călărași

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *