Predare de ştafetă la Tenaris Silcotub SA

La invitaţia managerul Tenaris pentru Europa de Est,Gabriel Podskubka, o delegaţie a Instituţiei Prefectului condusă de subprefectul Cornel Coman a participat la întâlnirea cu reprezentanţii S.C. Tenaris Silcotub SA, ce a avut drept scop prezentarea noul manager al afacerilor grupului pentru zona Europa de Est.
Predarea de ştafetă a managerului Gabriel Podskubka către succesorul său în această funcţie, Michele Della Briotta, a avut loc la încheierea unui mandat de patru ani, concretizat în ascensiunea economică a Tenaris Silcotub, în ciuda dificultăţilor generate de criza economică globală. De asemenea, directorul oţelăriei Tenaris din Călăraşi, Sergio Gonzales a cedat conducerea lui Eduardo Guzman, ca urmare a avansării sale în ierarhia companiei.

 
Autorităţilor române li s-au prezentat, de către managerul Relaţii Instituţionale în cadrul firmei,Mihaela Popescu, atât succesele cuantificate în creşterea producţiei, a numărului de angajaţi, a perfecţionării continue a colectivului cât şi acţiunile cu impact social întreprinse cu finanţarea Tenaris în sprijinul educaţiei şcolare, al protecţiei mediului şi al promovării valorilor culturale şi sportive în comunităţile locale unde firma îşi desfăşoară activitatea. Au fost expuse, în acelaşi context, obiectivele de dezvoltare pe termen mediu şi scurt ale Tenaris Silcotub, pentru atingerea cărora autorităţile prezente şi-au declarat sprijinul.

 
La reuniunea ce a avut loc la sediul din Călăraşi al societăţii Tenaris au participat preşedintele Consiliului Judeţean Călăraşi,Răducu George Filipescu şi Daniel Drăgulin, primarul municipiului Călăraşi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *