Poliţia Călăraşi a făcut publică lista persoanelor urmărite

În urma unor sentinţe definitive  de condamnare, mai multe persoane certate cu legea din judeţul Călăraşi se sustrag de la executarea pedepselor.

Lista celor căutaţi a fost dată publicităţii după mai multe încercări de găsire a celor condamnaţi.

 

CĂLIN OCTAVIAN FLORIN, de 32 ani, din comuna Modelu, judeţul Călăraşi, condamnat la data de 04.11.2011, de Judecătoria Oradea la 3 ani şi 2 luni de închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie.

 

MĂRUNŢELU GHEORGHE – 55 ani, din comuna Roseţi, judeţul Călăraşi, a fost condamnat de Judecătoria Olteniţa, la data de 12.01.2011, la 4 ani de închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de înşelăciune.

OANĂ AUREL NICOLAE – 40 ani, din municipiul Călăraşi, condamnat la data de 18.01.2012, de Judecătoria Sectorului 3 Bucureşti, la 12 ani de închisoare pentru săvârşirea infracţiunilor de înşelăciune şi evaziune fiscală.

 

MINEA CĂTĂLIN MIHAIL – 37 ani, din municipiul Călăraşi, condamnat de Judecătoria Călăraşi, la data de 24.03.2008, la executarea a 2 ani de închisoare pentru săvârşirea de infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere.

 

VASILE FLORIN – 36 ani, din municipiul Călăraşi, condamnat de Judecătoria Călăraşi, la data de 04.04.2012, la 3 ani de închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie.

 

Cetăţenii care pot furniza orice informaţii de natură să conducă la prinderea acestor persoane, sunt rugaţi să contacteze cea mai apropiată unitate de Poliţie sau să apeleze gratuit numărul de telefon 112

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *