Plase de pescuit în lungime de 450 de metri, descoperite de poliţiştii de frontieră ialomiţeni

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Feteşti au descoperit unsprezece plase de pescuit din nylon şi monofilament, în care se afla cantitatea de 15 kg specia crap şi un sac de rafie în care se afla cantitatea de 25 de kg din aceeaşi specie.
La data de 28.05.2023, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Feteşti au descoperit pe braţul Borcea, pe direcţia km. flv. 44,5, unsprezece plase de pescuit din nylon şi monofilament, cu o captură de 15 kg specia crap, iar la mal un sac de rafie în care se afla cantitatea de 25 de kg din aceeaşi specie.
Plasele de pescuit, în lungime totală de 450 de metri şi valoare de 5.000 lei, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, cantitatea de 25 kg peşte a fost predată conform prevederilor legale unei societăţi comerciale de profil, iar 15 kg au fost redate mediului acvatic.
În prezent se efectuează cercetări pentru săvârşirea infracţiunilor de braconaj piscicol, urmând ca la finalizarea acestora să fie propuse soluţii legale prin unitatea de parchet.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *