Petru Mircea, implicat într-un accident rutier la Călăraşi

După ce în urmă cu un an Petru Mircea era acuzat că a dat maşina amantei, o Toyota care i-a apartinut cantaretei Mădălina Manole,blestemul maşinii îl ajunge pe acesta.

Petru Mircea (soţul Mădălinei Manole),  a provocat un accident rutier în municipiul Călăraşi, după ce nu a acordat prioritate unui alt autoturism, iar în urma accidentului, soldat cu pagube materiale, el a fost amendat şi i-a fost suspendat permisul de conducere.

 

 

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Călăraşi, inspector Ramona Tudor, accidentul s-a petrecut vineri seară, în jurul orei 23:30, într-o intersecţie din municipiul Călăraşi, după ce Petru Mircea, aflat la volanul unui autoturism Toyota, a intrat cu viteză într-o intersecţie, neacordând prioritate unui alt şofer.

“Accidentul a avut loc la intersecţia străzilor Griviţa şi 13 Decembrie, după ce bărbatul care circula pe strada 13 Decembrie, la volanul unui autoturism Toyota, nu a oprit la indicatorul «STOP» şi nu a acordat prioritate de trecere. Maşina acestuia a lovit un autoturism Hyundai condus de o tânără din Călăraşi, care circula regulamentar. Cele două maşini au fost avariate, fără a exista victime în urma accidentului”, a declarat reprezentantul Poliţiei Judeţene Călăraşi.

 

 

Ambii şoferi au fost verificaţi cu aparatul etilotest, stabilindu-se că nu consumaseră băuturi alcoolice.

În urma accidentului, Petru Mircea a fost amendat cu 420 de lei şi i-a fost suspendat permisul de conducere pentru 60 de zile, a mai spus purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Călăraşi.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *