Peste 80 jandarmi angrenați în misiuni de asigurare a ordinii publice în perioada 02 – 04 septembrie a.c.

Peste 80 jandarmi angrenați în misiuni de asigurare a ordinii publice în perioada 02 – 04 septembrie a.c.
Peste 80 jandarmi angrenați în misiuni de asigurare a ordinii publice în perioada 02 – 04 septembrie a.c.

În perioada 02 – 04 septembrie a.c., aproximativ 80 de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Călăraşi vor asigura măsurile de ordine publică la manifestările cultural-artistice, religioase și sportive ce se vor desfăşura la nivelul județului, astfel:

  • În municipiul Călărași, unde va avea procesiunea religioasă cu Icoana Maicii domnului cu pruncul de mână de la Mănăstirea Sihăstria Voronei;
  • în localitățile Jegălia și Dragalina, unde vor avea loc manifestări cultural-artistice dedicate Zilelor Comunei;
  • pe stadionul “Ion Comşa” din municipiu Călărași, unde se va desfăşura partida de fotbal, în cadrul Ligii a II-a, dintre Dunărea 2005 Călăraşi – Şoimii Pâncota / Arad;
  • pe stadionul “Vasile Enache” din localitatea Modelu, unde se va disputa partida de fotbal, în cadrul Ligii a III-a, dintre echipele C.S. Înainte Modelu şi F.C. Metaloglobus Bucureşti;
  • pe stadionul municipal Olteniţa, unde va avea loc meciul de fotbal din cadrul Ligii a III-a, dintre echipele S.M. Olteniţa şi Viitorul Domneşti.

Jandarmii, în cooperare cu efective ale Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Călăraşi, vor acţiona pentru prevenirea oricăror fapte antisociale, dar şi pentru asigurarea climatului de ordine şi siguranţă publică, atât în zona de desfăşurare a activităţilor cât şi pe traseele de sosire şi plecare ale participanţilor la aceste manifestări.

Pentru prevenirea incidentelor nedorite, jandarmii recomandă cetăţenilor participanţi la aceste activităţi să respecte indicaţiile forţelor de ordine şi să evite implicarea în conflicte de orice natură, iar în cazul în care sunt martorii săvârşirii unor fapte de natură antisocială să solicite ajutorul forţelor de ordine.

Cetăţenii pot solicita ori de câte ori este nevoie sprijinul jandarmilor fie prin contact direct, fie prin apelarea numărul unic de urgenţe 112.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *