Peste 120 de jandarmi angrenaţi în misiuni de ordine publică de Sfintele Sărbători Pascale

Peste 120 de jandarmi angrenaţi în misiuni de ordine publică de Sfintele Sărbători Pascale
Peste 120 de jandarmi angrenaţi în misiuni de ordine publică de Sfintele Sărbători Pascale

În perioada 14 – 16 aprilie a.c., cu ocazia sărbătoririi Sfintelor Paști,  peste 70 de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Călăraşi vor acţiona pentru asigurarea măsurilor de ordine şi siguranţă publică la nivelul judeţului,  pentru prevenirea violenţei şi a faptelor antisociale.

În acest sens, jandarmii vor fi prezenţi în zona a 6 lăcaşe de cult din municipiul Călăraşi, 3 din municipiul Olteniţa, 2 din localitatea Lehliu-Gară și 1 din comuna Dor Mărunt, precum şi pe căile de acces către acestea, pe timpul oficierii slujbelor religioase.

Totodată, în perioada 13-16 aprilie a.c., un efectiv de peste 50 de jandarmi din cadrul  Detaşamentului Olteniţa, vor acţiona pentru asigurarea climatului de ordine şi siguranţă publică la manifestările cultural-artistice dedicate „Zilelor Municipiului Olteniţa”, care se desfăşoară în Piaţa centrală din municipiu.

 

Pentru evitarea evenimentelor nedorite şi a oricăror situaţii de natură să tulbure liniştea publică, Jandarmeria Călăraşi recomandă cetăţenilor care participă la

aceste manifestări, să respecte indicaţiile forţelor de ordine, să evite implicarea în conflicte de orice natură, să acorde o atenţie deosebită bunurilor şi obiectelor personale (genţi, poşete, bagaje etc.) şi să se evite, pe cât posibil, să aibă la vedere obiecte de valoare care pot atrage atenţia persoanelor cu intenţii dubioase.

Cetăţenii pot solicita ori de câte ori este nevoie sprijinul jandarmilor, fie prin contact direct, fie prin apelarea serviciului unic de urgenţă ”112”.

Cu ocazia acestor sfinte sărbători, Inspectoratul de Jandarmi Județean Călărași vă urează un  Paște Fericit!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *