OTV emite online

Televiziunea OTV, a cărei licenţă audiovizuală a fost retrasă pe 22 ianuarie de Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA), a început să emită online pe site-ul oficial al postului.
Dan Diaconescu a intrat din nou în direct cu publicul său, de această dată pe internet, pe site-ul www.otv.com.ro .

 
Emisia OTV a fost întreruptă marţi, 22 ianuarie, în jurul orei 18.40, după ce Consiliul Naţional al Audiovizualului a retras, în şedinţa din aceeaşi zi, cu unanimitate de voturi, licenţa audiovizuală a televiziunii care îl are ca asociat principal pe Dan Diaconescu.
OTV a primit amenzi în cuantum de 1,17 milioane de lei de la Consiliul Naţional al Audiovizualului, începând din anul 2009 şi până pe 28 martie 2012, când televiziunea lui Dan Diaconescu a intrat în insolvenţă, şi nu a făcut la CNA dovada achitării lor. Amenzile aplicate la CNA merg la bugetul de stat.

 
Pe 22 ianuarie, după luarea hotărârii de retragere a licenţei OTV, Laura Georgescu a declarat pentru jurnaliştii aflaţi la şedinţa Consiliului că a propus retragerea licenţei postului OTV pentru că această televiziune a făcut “un abuz unic” în istoria CNA şi în istoria României, respectiv a solicitat instanţei şi a şi primit atribuirea calităţii de “consumator captiv în raport cu CNA”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *