O tânără minoră şi-a tăiat venele de la mâini pentru că a rămas însărcinată

În  dimineaţa zilei de 10 septembrie,mama unei tinere din localitatea Perişoru, a reclamat dispariţia fiicei sale minore (T. Ionela) de 17 ani. Femeia a semnalat că a găsit deschisă fereastra camerei în care fata a dormit în noaptea de 09 spre 10 septembrie a.c.

 

Potrivit declaraţiei mamei, în ziua de 09 septembrie a.c. a avut o discuţie cu fiica sa, care i-a adus la cunoştinţă că este însărcinată, iar tatăl copilului este un băiat în vârstă de 16 ani din comuna Perişoru.

Poliţiştii deplasaţi la domiciliul tinerei au găsit în dormitorul acesteia o bluză, care prezenta pete de culoare brun roşcat ce păreau a fi de sânge, şi mai multe cioburi de sticlă.

 

 

În urma verificărilor efectuate de poliţişti, minora a fost identificată 4 ore mai târziu şi internată la Spitalul Judeţean Călăraşi.

Aceasta a fost găsită pe câmp, lângă un canal de irigaţii, aflându-se în stare de inconştienţă, prezentând leziuni la nivelul braţelor, posibil ca urmare a automutilării cu un obiect tăietor. Fata a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Călăraşi în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate.

Sunt continuate verificările pentru stabilirea împrejurărilor producerii incidentului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *