Noile auto Logan, Sandero și Sandero Stepway, lansate oficial pe piaţă, marți în România

Producătorul autohton automobilistic Dacia a lansat marți, în România, a doua generație a modelelor Logan, Sandero și Sandero Stepway.

 
Noile modele au fost prezentate, în premieră, la sfârșitul lunii septembrie, la salonul auto de la Paris.

 
Noul Logan, o maşină de familie, accesibilă, cu linii fluide şi elegante, este disponibilă în România începând de la preţul de 6.690 euro (TVA inclus), iar comenzile pentru piaţa românească au fost lansate începând cu data de 9 noiembrie.

 
Prețul pentru noul Sandero va porni de la 6.990 euro (TVA inclus), având un design modern, compact și cinci locuri spațioase. În ce privește noul model Sandero Stepway, acesta va fi mai accesibil decât predecesorul său, prețul pornind de la 10.800 euro (TVA inclus).

 
Cele trei noi modele Dacia afişează un design robust şi atrăgător, prezentat în trei teme distincte – cea a eleganţei, în cazul noului Logan, cea a seducţiei, în cazul noului Sandero, şi cea a caracterului, în cazul noului Sandero Stepway.
Confortul a fost îmbunătăţit datorită unor echipamente preluate de la modelele Lodgy şi Dokker, cum este cazul sistemului multimedia Media Nav, precum şi a limitatorului/regulatorului de viteză, care îşi fac apariţia în gama Dacia.

 

Cristian TUDORACHE

cristian.tudorache [@] informatiadecalarasi.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *