Membru al mafiei, ucis pe o plajă din Italia

Un bărbat în vârstă de aproximativ 50 de ani care avea legături cu Camorra, mafia napolitană, a fost ucis pe o plajă din Terracina, o cunoscută localitate balneară situată la sud de Roma, aceasta fiind o “adevărată execuţie” care a generat panică în rândul turiştilor.
Aparent, individul a ieşit din apă după ce a primit un apel telefonic şi imediat ce a ajuns pe trotuar a fost ucis.

Potrivit poliţiei, ucigaşii au tras cel puţin cinci gloanţe, generând panică în rândul turiştilor din Lido Sirenella, dintre care mulţi au fugit. Victima a fost identificată ca fiind Gaetano Marino, originar din Campania (regiunea Napoli), a vorbit chiar despre şapte focuri de armă.

Unul dintre cei doi agresori ar fi fost arestat în timp ce al doilea ar fi reuşit să fugă.

În această vară, presa a menţionat mai multe incidente pe litoral în apropiere de Roma, în special asasinarea unui membru al Camorra care fusese eliberat condiţionat la Nettuno, ucis cu nouă gloanţe trase în spate, şi descoperirea unui dispozitiv exploziv la Ostia.

Un sindicat din poliţie, Silp, a denunţat atunci o pătrundere puternică a criminalităţii organizate în reţeaua economică locală, în timp ce primarii din Ostia şi Nettuno şi-au exprimat îngrijorarea cu privire la prezenţa pe litoral a zeci de criminali care fac obiectul unor măsuri de eliberare condiţionată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *