La Zilele Municipiului Olteniţa jandarmii asigură ordinea publică

La Zilele Municipiului Olteniţa jandarmii asigură ordinea publicăÎn perioada 11 – 13 aprilie a.c., peste 30 de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Călăraşi vor asigura măsurile de ordine şi siguranţă publică la manifestările cultural-artistice dedicate „Zilelor Municipiul Olteniţa”, care se desfăşoară în Piaţa centrală din municipiu.

 
Jandarmii, în cooperare cu poliţişti şi efective ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă al Judeţului Călăraşi, vor acţiona pentru prevenirea oricăror fapte antisociale, dar şi pentru asigurarea climatului de ordine şi siguranţă publică, atât în zona de desfăşurare a activităţilor cât şi pe traseele de sosire şi plecare ale participanţilor la aceste manifestări.
Având în vedere că locurile aglomerate constituie mediul propice pentru săvârşirea unor fapte ilicite, Jandarmeria Călăraşi recomandă cetăţenilor prezenţi la aceste activităţi să acorde o atenţie deosebită bunurilor şi obiectelor personale (genţi, poşete etc.).

 
De asemenea, jandarmii recomandă cetăţenilor participanţi la manifestări să adopte un comportament civilizat, să respecte regulile stabilite de organizatori, să nu forţeze cordoanele de ordine, să evite consumul excesiv de alcool, să nu depăşească limitele decenţei socio-morale în manifestările comportamentale.
……………………………………………………………………………………………………….
Cetăţenii participanţi la aceste manifestări pot solicita ori de câte ori este nevoie sprijinul jandarmilor, fie prin contact direct, fie prin apelarea serviciului unic de urgenţă ”112”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *