Joint venture AgriPlanta – RomAgroTec

Incepand din acest an cele doua expozitii de renume din domeniul agricol, AgriPlanta si RomAgroTec vor fi organizate de DLG InterMarketing ca o singura expozitie.
Expozitia in camp AgriPlanta – RomAgroTec va avea loc in perioada 6 – 9 iunie 2013, la Fundulea, jud. Calarasi si va reuni producatorii si importatorii de utilaje si input-uri pentru agricultura.

 
Acest proiect consemneaza demararea colaborarii dintre DLG InterMarketing si Asociatia Producatorilor si Importarilor de Masini Agricole din Romania (A.P.I.M.A.R.), colaborare care speram sa aduca un plus de valoare evenimentului, oferind o platforma extinsa de comunicare si networking pentru profesionistii din agricultura.
AgriPlanta – RomAgroTec este un concept de expozitie agricola unic in Romania, dezvoltat pe model german, care combina loturi demonstrative pentru principalele culturi agricole, demonstratii comentate cu masini agricole si standuri expozitionale pentru masini si utilaje agricole, seminte, ingrasaminte, produse pentru protectia plantelor, echipamente si tehnologii pentru energii regenerabile, sisteme de irigatii, sere, sisteme de uscare si depozitare, tehnica de transport, finantare, management, asigurari, consultanta, etc.

 
Parteneri ai evenimentului: LINZER AGRO TRADE si IKB LEASING.

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *