În localitatea Borcea străzile vor fi modernizate

Primarul Loc.Borcea,Aniel Theodor Nedelcu: În localitatea Borcea străzile vor fi modernizate
Primarul Loc.Borcea,Aniel Theodor Nedelcu: În localitatea Borcea străzile vor fi modernizate

Primăria Borcea are in derulare trei proiecte pentru care s-a primit și finanțarea parţial.

50% din proiectul depus pe PNDL (Programul Național de Dezvoltare Locală) a fost executat urmând ca prin PNDR (Programul Național de Dezvoltare Rurală) să fie continuate lucrările de infrastructură.

 
Primarul Aniel Nedelcu a vorbit despre proiectele în derulare:

“Vrem să continuăm cu proiectele de modernizare străzi, pe Programul Naţional de Dezvoltare Rurală, prin realizarea de şanţuri betonate şi dalate, asfaltare de străzi şi trotuare. Am făcut, din bani de la bugetul local, 10 cabine pentru staţiile de autobuz, pentru ca să se poată adăposti oamenii şi, tot din fonduri proprii, continuăm modernizarea străzilor.
Am modernizat şcolile, am refăcut gardul la şcoala din Pietroiu, 9 clase le-am dotat cu bănci, am izolat termic ambele şcoli, am reparat acoperişul,am modernizat toaletele.
Am finalizat terenul cu gazon sintetic, prevăzut instalaţie nocturnă, util atât locuitorilor, cât şi celor din comunele învecinate, chiar şi celor care vin din oraşul Feteşti….
Le mulţumesc cetăţenilor pentru că au înţeles cât de important este să avem acest serviciu în comuna noastră, dar care necesită să fie susţinut de către ei. La RAJA Constanţa, cei de care aparţineam înainte, preţul este de 6 lei/mcub, iar la noi, preţul este acum la jumătate, iar banii rămân în comună…
Suntem în plin proces de depunere a dosarelor pentru încălzire, sunt peste 1000 de dosare, anual, pe care Primăria comunei Borcea le primeşte.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *