Grav accident rutier pe DN 3 în apropierea localităţii Ogoru

Un echipaj de descarcerare şi  un echipaj de prim ajutor SMURD din cadrul Secţiei de pompieri Lehliu Gară au intervenit pe DN 3, aproape de localitatea Ogoru, pentru a acorda primul ajutor mai multor persoane, care au suferit multiple traumatisme în urma unui grav accident rutier.
La această intervenţie au fost solicitate şi două echipaje ale S.A.J., cât şi un echipaj SMURD Bucureşti, care s-a deplasat cu un elicopter la locul accidentului,  de unde a preluat-o în stare gravă pe conducătoarea autovehiculului Citroen C5.

 
Pe DN 3 între Lehliu şi Ogoru a avut loc un grav accident rutier cu mai multe victime, după ce autoturismul marca Citroen C5 înmatriculat în judeţul Tulcea a derapat, a părăsit partea carosabilă, s-a răsturnat şi s-a izbit violent de un copac de pe marginea drumului.
La sosirea echipajului de prim ajutor la locul accidentului, au fost identificate 4 victime (trei femei şi un bărbat), două dintre acestea fiind preluate de echipaje ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă şi alte două preluate de către echipajul SMURD Lehliu Gară. Una dintre persoanele preluate de SMURD, o femeie în vârstă de 76 de ani, pasager pe bancheta din spate a autovehiculului Citroen C5, era încarcerată şi se afla în stop cardio respirator, iar cealaltă persoană, (un bărbat în vârstă de 77 de ani), era conştientă şi prezenta mai multe traumatisme, excoriaţii şi o fractură la nivelul membrului inferior drept. Membrii echipajului de descarcerare au folosit echipamentele din dotare şi au eliberat persoana vârstnică dintre fiarele contorsionate ale maşinii, pe care au predat-o ulterior echipajului SMURD. De asemenea a fost solicitat şi un elicopter SMURD din Bucureşti.

 
Conducătoarea auto, o femeie în vârstă de 53 de ani a fost preluată de elicopterul SMURD.Au fost efectuate manevre de resuscitare asupra victimei descarcerate, care se afla în stop cardio respirator, însă fără rezultat. Cealaltă persoană preluată de către SMURD, pasager pe bancheta din spate a autovehiculului accidentat, care era conştientă, a primit îngrijiri medicale şi a fost transportată la spital. Cea de-a patra victimă, o femeie în vârstă de 68 de ani a primit îngrijiri din partea SAJ şi a fost transportată la spital.

 

Deea MARINESCU

deea.marinescu [@] informatiadecalarasi.ro

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *