Furt de ţiţei din conducta magistrală la Dor Mărunt

Un tractor care efectua arături pe raza localităţii Dor Mărunt, la un moment dat, a agăţat cu plugul o instalaţie artizanală cu care se extrăgea ţiţei din conducta magistrală ce aparţine CONPET S.A.

 

La momentul sosirii echipajului de asigurare a măsurilor de apărare împotriva incendiilor din cadrul Secţiei de pompieri Lehliu Gară, la faţa locului se aflau un echipaj de poliţie, un echipaj de jandarmi şi o echipă de lucrători din cadrul Conpet.

Specialiştii solicitaţi să remedieze avariile au început să lucreze cu un utilaj de săpat marca Caterpilar pentru extragerea şi dezmembrarea instalaţiei artizanale. Întrucât s-a înserat, aceştia au solicitat pompierilor şi o autospecială care să asigure iluminarea zonei pe timpul efectuării lucrărilor de remediere a avariei, drept pentru care s-a deplasat şi autospeciala de descarcerare grea MAN din cadrul Secţiei de pompieri Lehliu Gară.

 

Operaţiunile de dezgropare şi dezmembrare a instalaţiei artizanale de extragere a ţiţeiului, cât şi cele de sudură şi de reabilitare a magistralei au durat aproximativ 7 ore şi 45 de minute, fără a se înregistra evenimente din punct de vedere al securităţii la incendiu.

 

 

Marius NICOLAE

marius.nicolae [@] informatiadecalarasi.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *