Consiliul Judetean Călăraşi a primit o nouă autospecială pentru dotarea ISU Călăraşi

Consiliul Judetean Călăraşi a primit o nouă autospecială pentru dotarea ISU CălăraşiIn calitatea sa de membru al Asociatiei de Dezvoltare Intercomunitara “Situatii de Urgenta Sud Muntenia”, Consiliul Judetean Calarasi a primit, in data de 03.10.2014, o autospeciala pentru lucrul cu apa si spuma, de capacitate mare – 9000 litri, valoarea acesteia fiind de 1.729.283 lei inclusiv TVA.
In data de 03.10.2014, la sediul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta “Barbu Stirbei “Calarasi a avut loc receptia autospecialei cat si instruirea a 20 cadre care vor lucra cu aceasta .

 
In cadrul contractului de finantare, in perioada urmatoare vor fi achizitionate 6 autospeciale de lucru cu apa si spuma de capacitate medie – 7000 litri, judetului Calarasi urmand a-i fi repartizata o autospeciala de acest tip.
In data de 24.04.2014 a fost semnat, intre Asociatia de Dezvoltare Intercomunitara “Situatii de Urgenta Sud Muntenia si S.C. ROMPRIM S.A. – Asocierea SC ROMPRIM S.A (lider de asociere) si S.C. MIRA TELECOM SRL, contractul de furnizare nr.5, avand ca obiect “furnizarea, vanzarea si livrarea a 6 autospeciale pentru lucrul cu apa şi spumă de capacitate mare – 9000 litri , functionale şi echipate, in conformitate cu specificatiile tehnice si de echipare prezentate in Caietul de Sarcini şi Propunerea Tehnica, parti componente ale prezentului contract” – LOT 1, valoarea contractului fiind de 10.375.700 lei inclusiv TVA.

 
Contractul a fost incheiat si se deruleaza in cadrul proiectului “Achizitie echipamente specifice pentru imbunatatirea capacitatii si calitatii sistemului de interventie in situatii de urgenta si pentru acordarea asistentei medicale de urgenta si a primului ajutor calificat, in regiunea Sud Muntenia – etapa a II- a”, proiect finantat in cadrul Programului Operational Regional 2007 – 2013, Axa prioritara 3, D.M.I. 3.3.
De asemenea, in data de 07 octombrie 2014, Asociatia de Dezvoltare Intercomunitara “Situatii de Urgenta Sud Muntenia a semnat contractul de finantare „Achiziţie echipamente pentru intervenţii de urgenţă în condiţii de iarnă (autofreze de zăpadă), în regiunea Sud Muntenia” proiect finantat in cadrul Programului Operational Regional 2007 – 2013, Axa prioritara 3, D.M.I. 3.3, urmand ca in cursul anului 2015 sa fie achizitionate 7 echipamente pentru interventii de urgenta in conditii de iarna (autofreze de zapada) – Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta ”Barbu Stirbei” Calarasi urmand sa-i revina un astfel de echipament .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *