Călăraşi: Infracţiuni la regimul rutier, constatate de poliţişti

În data de 18 noiembrie a.c., ora 11.30, agenţi de poliţie au depistat pe strada Năvodari, din municipiul Călăraşi, pe B. Dumitru, de 29 ani, din localitate, în timp ce conducea autoturismul marca Opel Corsa.
Conform verificărilor efectuate s-a constatat că valabilitatea numerelor de înmatriculare provizorii, eliberate în Germania, era expirată de la sfârşitul lunii octombrie 2012.
În cauză s-a întocmit dosar penal pentru conducerea unui autoturism neînmatriculat şi cu număr fals.

·

La data de 19 noiembrie a.c., ora 10.30, agenţi din cadrul Biroului Rutier Călăraşi au depistat pe strada Ştirbei Vodă, din municipiul Călăraşi, pe M. Marcel, de 22 ani, din localitate, care conducea autoturismul marca Citroen, înmatriculat în Bulgaria, fără a poseda permis de conducere.
Poliţiştii au întocmit în cauză dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere, urmând să fie propusă soluţie prin parchet.

 

.

În ziua de 18 noiembrie a.c., ora 16.00, T. Ghiţă, de 49 ani, din Călăraşi, a condus pe strada Eroilor un autoturism auto marca Dacia, iar la intersecţia cu strada Griviţa, nu a respectat semnificaţia indicatorului Oprire. Acesta a pătruns în intersecţie, unde a intrat în coliziune cu autoturismul marca Chevrolet, condus regulamentar pe strada Griviţa de Z. Cătălin, de 28 ani, din Călăraşi, apoi autoturismul Dacia a fost proiectat într-un alt autovehicul, condus de P. Ioan, de 33 ani, din municipiul Timişoara.
În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a lui F. Olimpia, de 27 ani, şi a lui C. Andreea, de 26 ani, ambele pasagere în autoturismul Chevrolet.

Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, în cauză fiind continuate cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *