Borcea, primarul Aniel Nedelcu: ” 2016 a fost un an bun pentru noi”

Borcea, primarul Aniel Nedelcu: '' 2016 a fost un an bun pentru noi''
Borcea, primarul Aniel Nedelcu: ” 2016 a fost un an bun pentru noi”

Dacă este să facem un bilanț al anului 2016, aș spune că nu este puțin ceea ce am reușit să facem: 6 km de asfalt anul acesta, 4 km de rigole betonate și am pietruit aproape toate străzile din comună. Să menționăm că au mai venit și investitori, s-au mai creat încă 25 de locuri de muncă, la o fabrică de confecții, pe lângă celelalte 40 existente. S-au mai creat aproape 100 de locuri de muncă, temporare, la Unitatea Militară Bărăganul, unde se fac modernizări, fiind baza NATO. Unitatea a trecut la județul Călărași, nu mai aparține pe Ialomița, și cei mai mulți oameni angajați au fost din comuna noastră.

Pentru anul viitor ne dorim ca să putem moderniza clădirea Căminului Cultural, pentru că avem depusă toată documentația la Compania Națională de Investiții.

Acum, Primăria mai are depuse trei proiecte, pentru care vom asigura cofinanțare: pe AFIR – pentru drumuri, pe fonduri europene – sala de sport și pentru stadionul din comună, pe GAL.

Pentru mine, anul 2016 a fost un an bun, cu multe împliniri. Am fost reales primar, cu peste 80% din voturi, și le mulțumesc, încă odată, locuitorilor că au avut încredere în mine, alegând continuitatea proiectelor pentru comuna Borcea. ”, a spus primarul comunei, Aniel Nedelcu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *