Autoturism incendiat de un necunoscut

Autoturism incendiat de un necunoscutÎn data de 09.07.2013, ora 05:02, pompierii militari din cadrul Detaşamentului de pompieri Călăraşi au fost solicitaţi să acţioneze pe strada Constantin Dobrogeanu Gherea, nr. 21, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la nivelul unui autoturism marca VW Passat, înmatriculat în Călăraşi, proprietate individuală.

 
La sosirea echipajului profesionist de stingere, incendiul se manifesta cu violenţă la nivelul compartimentului motor al autovehiculului, cât şi în habitaclu, existând pericolul propagării arderii şi la alte bunuri aflate în imediata vecinătate.
Potrivit primelor cercetări efectuate de către pompierii militari la faţa locului, se pare că incendiul a fost provocat de o persoană neidentificată, care a folosit intenţionat o sursă de aprindere pentru a genera arderea.
Un echipaj specializat de stingere din cadrul Detaşamentului de pompieri Călăraşi s-a deplasat la această intervenţie cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă, de capacitate mărită, acţionând rapid pentru lichidarea incendiului, timp de aproximativ 10 minute.

 
În urma incendiului a ars respectivul mijloc de transport în proporţie de 50 %, (elemente din interiorul habitaclului şi piese din componenţa motorului). Valoarea pagubelor a fost estimată la valoarea de aproximativ 15.000 de lei, echipajul profesionist de stingere reuşind să salveze, printr-o intervenţie promptă şi eficientă, bunuri materiale în valoare de aproximativ 100.000 de lei, totodată limitându-se posibilitatea extinderii incendiului la celelalte bunuri materiale aflate în imediata apropiere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *