Angajata unei societăți comerciale din Olteniţa a fost reținută de polițiștii de investigarea fraudelor pentru înșelăciune și deplapidare

Polițiștii Serviciului de Investigarea Fraudelor Călărași au reținut în această după-amiază, pentru 24 de ore, pe o femeie de 28 ani, din municipiul Oltenița, angajata unei case de schimb valutar, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de înșelăciune și delapidare.

 
Din probatoriul administrat în cauză a rezultat că, în perioada ianuarie – septembrie 2012, R. Elena, de 28 ani, din Oltenița, salariata unei case de schimb valutar din localitate, a indus și menținut în eroare două persoane cu privire la schimbul unor sume, determinându-i să-i înmâneze suma de 44.900 lei și 10.000 euro. Aceasta și-a însușit și a folosit în scop personal întrega sumă.
În aceeași perioadă, R. Elena și C. Cristina, de 26 ani, din Oltenița, gestionara unei case de amanet din localitate, au sustras din gestiunea acesteia în mod repetat diverse cantități de bijuterii din aur, pe care le-au amanetat la alte case de amanet din Oltenița, producând astfel un prejudiciu de 117.004 lei. Totodată, R. Elena a sustras din gestiunea casei de amanet 15.823 lei, bani folosiți de acesta în scop personal.

 
R. Elena a fost reținută în această după-amiază de polițiștii de investigarea fraudelor din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Călărași, fiind introdusă în Centrul de Reținere și Arest Preventiv Călărași.
Suspecta va fi prezentată în cursul zilei de 21 noiembrie a.c. Parchetului de pe lângă Judecătoria Oltenița cu propunerea de arestare preventivă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *