Amenzi aplicate de Poliția Locală în valoare de 2060 lei

In cursul săptămânii trecute Poliția Locală a avut o misiune în plus față de zilele anterioare – alături de lucrători ai Inspectoratului Județean de Poliție, au contribuit la menținerea ordinii și liniștii publice la Festivalul internațional Hora Mare, precum și la fluidizarea traficului rutier pe sectorul cuprins între Orizont și Piața Prefecturii, traseu pe care s-a desfășurat parada ansamblurilor folclorice prezente la festival.

Pe lângă prezența constantă la locul de desfășurare a spectacolelor, polițiștii locali au fost prezenți peste tot în oraș, participând la acțiuni specifice sau patrulând. Astfel, alături de reprezentanți ai Serviciului Public Piețe Oboare și inspectorii Corpului de Control al Primăriei, au participat în bazarul BIG, la acțiunea de verificare documentelor legale deținute de comercianți, a buletinelor de verificare metrologica pentru cântarele folosite, de respectare alocurilor de vânzare și suprafețelor alocate, precum și  pentru combaterea comerțului stradal neautorizat și prevenirea furturilor din buzunare. S-au organizat pânde în locurile unde de obicei se depozitează gunoaie, moloz sau deșeuri animaliere, aplicându-se și sancțiuni contravenționale.

De asmenea, zilnic s-a verificat starea mobilierului stradal, recuperându-se elemente lipsă din foișorul situat în Parcul Luceafărului, integritatea zonelor verzi și parcurilor și au fost verificate autovehiculele de mare tonaj care circulau pe străzile din municipiu, îndrumând șoferii acestora pe traseele stabilite de Primăra Municipiului Călărași.

Datorită temperaturilor extrem de ridicate înregistrate în perioada 30 iulie – 5 august, polițiștii locali au supravegheat rampa de gunoi pentru a preveni incendiile ce s-ar putea isca din pricina caniculei sau a unor persoane rău intenționate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *