Accident rutier în zona Siderca.Au fost solicitate echipe speciale de descarcerare şi prim ajutor

În data de 11.03.2013, ora 12:54 pe raza localităţii, pe DN 3, în zona combinatului siderurgic, a avut loc un accident rutier produs în urma răsturnării pe marginea drumului a autoturismului marca Dacia Logan (înmatriculat în Călăraşi) pe care îl conducea o persoană de sex masculin, Viorel L., în vârstă de 56 de ani.

 
La sosirea echipajelor de pompieri la locul accidentului autoturismul era răsturnat pe marginea drumului (DN 3), conducătorul auto fiind încarcerat în vehiculul care prezenta scurgeri de combustibil.
Pompierii militari încadraţi pe autospeciala de descarcerare au folosit echipamentele din dotare şi au scos rapid victima din autoturism, pe care au predat-o echipajului de paramedici SMURD.

 
Echipajul de prim ajutor încadrat pe ambulanţa SMURD a preluat bărbatul, care era conştient şi prezenta un traumatism cranio cerebral deschis şi o plagă la nivel parietal, i-au acordat primele îngrijiri, ulterior acesta fiind preluat de un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă şi transportat la spital.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *