Vine barza la sala Barbu Ştirbei a Centrului Cultural Judeţean Călăraşi

Vine barza la sala Barbu Ştirbei a Centrului Cultural Judeţean Călăraşi
Vine barza la sala Barbu Ştirbei a Centrului Cultural Judeţean Călăraşi

Luni, 21 martie, începând cu ora 18:00, sunteţi invitaţi la noua  PREMIERĂ, comedia “Vine barza!”, adaptare după Andre Roussin. Distribuţia este formată din: ADRIANA TRANDAFIR, Mihai Ciucă, Anca Dinicu, Doina Teodoru şi Gabriel Fătu. Regia este semnată de Lucian Iancu.

Alături de ADRIANA TRANDAFIR, luaţi parte la una dintre cele mai spumoase comedii ale repertoriului francez. Încurcături, qui-pro-quo-uri şi tot felul de aventuri şi năzbâtii ale personajelor. Oare pentru cine va veni barza?

O comedie explozivă şi extrem de vie, la care ADRIANA TRANDAFIR vă invită să râdeţi şi să vă simţiţi bine. Vă aşteptăm, cu mic, cu mare, la un spectacol viu, plin de energie şi voie bună, un spectacol proaspăt care vă va da şansa să uitaţi, pentru un timp, de grijile zilnice şi să vă amuzaţi alături de câţiva dintre actorii de seamă ai Teatrului de pe Lipscani.

Poftiţi, aşadar, pe 21 Martie, la ora 18:00 în Sala Barbu Ştirbei a Centrului Cultural Judeţean Călăraşi pentru o porţie zdravănă de umor de cea mai bună calitate. Vă invităm să aflaţi pentru cine vine barza şi cine este vinovatul.

Distribuţia:
ADRIANA TRANDAFIR
Mihai Ciucă
Anca Dinicu
Doina Teodoru
şi
Gabriel Fătu

Regia: Lucian Iancu

Biletele se pot procura de la casa de bilete a Centrului Cultural Judeţean Călăraşi, între orele 9:00-15:00,de Luni până Vineri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *