TVR reia festivalul „Cerbul de Aur“ la Braşov

TVR reia festivalul „Cerbul de Aur“ la Braşov
TVR reia festivalul „Cerbul de Aur“ la Braşov

TVR este interesat să reia organizarea festivalului „Cerbul de Aur“ la Braşov. O delegaţie a televiziunii publice, condusă de preşedintele-diector general Irina Radu a fost la Braşov pentru o primă discuţie pe această temă cu autorităţile locale, subiectul urmînd să fie abordat ulterior şi în Consiliul de Administraţie al TVR, cel care are ultimul cuvînt în acest sens.

Reprezentanţii TVR au vrut să vadă disponibilitatea Municipalităţii pentru un parteneriat în vederea reluării festivalului „Cerbul de Aur“. Primarul George Scripcaru spune că întîlnirea a reprezentat doar o primă discuţie pe tema reluării festivalului. „TVR ne-a adus la cunoştinţă dorinţa de a relua organizarea Cerbului de Aur la Braşov, în 2017, însă deocamdată acest lucru este la stadiu de intenţie, urmînd ca proiectul să fie propus şi Consiliului de Administraţie al TVR care trebuie să îl aprobe“, a declarat primarul municipiului Braşov. În discuţiile cu delegaţia televiziunii publice a apărut inclusiv varianta în care TVR să colaboreze cu alte televiziuni  din Europa, pentru organizarea concursului.

Una dintre variantele de implicare a Primăriei Braşov într-o eventuală organizare a „Cerbului de Aur“ ar însemna o cofinanaţare a evenimentului, spun reprezentanţii administraţiei locale.
Ca element de noutate însă, în discuţiile cu delegaţia TVR, Piaţa Sfatului nu a fost singura locaţie luată în discuţie, autorităţile locale gîndindu-se şi la zone care să permită un număr mai mare de spectatori.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *