Spectacolul de teatru ”RAȚA SĂLBATICĂ” de Henrik Ibsen la Călărași

Spectacolul de teatru ”RAȚA SĂLBATICĂ” de Henrik Ibsen la Călărași
Spectacolul de teatru ”RAȚA SĂLBATICĂ” de Henrik Ibsen la Călărași

În cadrul

Stagiunii de spectacole ”Toamna Culturală” 2015

 

 

Centrul Cultural Județean Călărași vă așteaptă la spectacolul de teatru ”Rața sălbatică” ce se va desfășura în data de 08 Decembrie 2015 începând cu orele 18:00, în sala de spectacole ”Barbu Știrbei”.

O perspectivă unică a fundamentului existenţei umane, ”Raţa sălbatică” ilustrează perfect anumite teme şi idei controversate, dar de certă actualitate atât în timpul lui Ibsen cât şi în prezent. Este un autentic exerciţiu de teatru modern, prin conţinut şi prin fina analiză psihologică a personajelor, dar mai ales prin constantele referinţe la trecut, un trecut care bântuie prezentul protagoniştilor şi îi împiedică să-şi trăiască clipa şi să viseze la viitor.

Regia spectacolului poartă semnătura lui Peter Kerek, din distribuție făcând parte: Victor Rebengiuc, Șerban Pavlu, Constantin Cojocaru, Gheorghe Ifrim, Manuela Ciucur, Ioana Anastasia Anton și Adrian Titieni.

”Raţa sălbatică” a avut premiera la începutul lunii Octombrie a acestui an, fiind propunerea Teatrului Bulandra din București pentru înlocuirea spectacolului ”Unchiul Vanea”.

Vă așteptăm la ultimul spectacol de teatru prevăzut a se desfășura în cadrul stagiunii de spectacole ”Toamnă culturală” 2015.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *