Program Cinema în perioada 6 – 26 mai 2016

Program Cinema în perioada  6 – 26 mai 20166 mai: 12,30

7 – 8 mai: 10,30; 12,30

Un lup printre oi –  3D

·         Regia: Maxim VolkovAndrey Galat

·         Cu: Tom FeltonRuby RoseRoss Marquand,China Anne McClainAlyson Leigh Rosenfeld

·         Gen film: Animaţie, Comedie, Familie, Fantastic

·         Durata: 85 minute

·         Rating: AG

·         Premiera in Romania: 22.04.2016

 

Acţiunea animaţiei 3D ,,Un lup printre oi” ne duce într-un tărâm magic îndepărtat, pe o pajişte liniştită, unde o turmă de oi duce un trai fără griji. Însă, problemele încep să apară în momentul în care o haită de lupi se instalează în apropiere.

Din dorinţa de a-şi demonstra abilităţile de conducător, tânărul Grey, succesorul haitei, apelează la trucurile magice ale unei vrăjitoare neîndemânatice şi se transformă, din greşeală, în berbec. Împărţit între familia de lupi şi turma de oi care l-a adoptat, Grey trebuie să găsească o cale să aducă pacea în ţinut, dar şi să îşi recapete identitatea.

 

6 – 12 mai

Orele: 17,00; 20,00

Luni: orele 17,00 nu este proiectie

Atac de Ziua Naţională – 2D

·         Regia: James Watkins

·         Cu: Richard MaddenKelly ReillyIdris Elba,Charlotte Le Bon

·         Gen film: Acţiune

·         Durata: 90 minute

·         Rating: N15

·         Premiera in Romania: 29.04.2016

Michael Mason este un hoț de buzunare care trăiește la Paris, și care, când fură o geantă care conține mai mult decât un portofel, se trezește vânat de CIA. Sean Briar trimis pe urmele lui, își dă seama repede că Michael e doar un pion într-un joc mult mai mare, dar că poate deveni cel mai important atu al său pentru a putea descoperi o conspirație masivă.

Acționând împotriva ordinelor primite, Briar îl recrutează pe Michael ca să-și folosească talentul la buzunăreli pentru a da de sursa corupției. Urmează o cursă contracronometru în următoarele 24 de ore, în care cei doi parteneri neașteptați descoperă că amândoi au devenit ținte vii și că, de acum încolo, nu se pot baza decât unul pe celălalt pentru a putea elimina un inamic ascuns și extrem de periculos.

13 – 15 mai 2016:

Vineri: orele 12,30

Sambata, duminica: orele 10,30 si 12,30

 

20 – 22 mai 2016:

Vineri: orele 12,30

Sambata, duminica: orele 10,30 si 12,30

 

Angry Birds – Filmul3D

·         Regia: Fergal ReillyClay Kaytis

·         Cu: Ioan Ionescu Andrei – voce ( versiune romana ) Red; Marius Chivu – voce ( versiune romana ) Bomba; Viorel Ionescu – voce ( versiune romana ) Chuck; Gabi Costin – voce ( versiune romana ) Leonard;  Serban Pavlu – voce ( versiune romana ) MARELE VULTUR, Mihaela Tatu – voce ( versiune romana ) Matilda, Valentin Teodosiu – voce ( versiune romana ) JUDE CIOCĂNESCU

·         Gen film: Acţiune, Animaţie, Comedie

·         Premiera in Romania: 13.05.2016

 

Inspirat de unul dintre cele mai populare jocuri din ultimul deceniu, Angry Birds are în centrul atenției păsăretul dintr-o pădure colorată. La ce să țină eroii mai mult decât la prețioasele lor ouă, garanție a perpetuării speciei? Doar că ouăle sunt și un ingredient delicios pe masa maleficilor și întreprinzătorilor porci verzi, gata de orice pentru a-și îmbogăți festinurile cu o așa delicatesă. Când ouăle dispar ca prin minune, pică pe umerii descurcărețului Red, a partenerului său de nădejde Chuck și a explozivului Bomb să le recupereze…

 

 

13 – 19 mai 2016:

Orele: 17,00; 20,00

Luni: orele 17,00 nu este proiectie

 

Hologramă pentru rege – 2D

·         Regia: Tom Tykwer

·         Cu: Tom HanksSarita Choudhury

·         Gen film: Dramă

      Durata: 97 minute

·         Rating: AG

·         Premiera in Romania: 13.05.2016

 

Filmul are la bază romanul cu același nume al lui Dave Eggers și spune povestea unui decăzut și disperat agent de vânzări american (Hanks), ce călătorește în Arabia Saudită pentru a asigura încheierea unui contract IT pentru un nou mall, construit în mijlocul deșertului.

 

20 – 26 mai 2016:

Orele: 17,00; 20,00

Luni: orele 17,00 nu este proiectie

 

X-Men: Apocalypse – 3D

·         Regia: Bryan Singer

·         Cu: James McAvoyJennifer LawrenceMichael FassbenderOscar IsaacSophie Turner

·         Gen film: Acţiune, Aventuri, Fantastic, SF

·         Premiera in Romania: 20.05.2016

 

Pentru a pune capăt drumului către distrugere al lui Apocalypse, Raven și Profesorul X conduc o echipă de tineri X-Men într-o bătălie memorabilă cu un inamic aparent de neoprit.

In urma unor sapaturi in interiorul unei piramide, un grup de cercetatori il readuc la viata pe En Sabah Nur/Apocalypse, care se trezeste intr-o lume haotica, plina de razboaie, boli si distrugere in masa. Acesta porneste o cruciada pentru pace, strangand pe drum un grup de 4 Horsmen (Erik Lensherr/Magneto, Ororo Munroe/Storm, Elizabeth Braddock/Psylocke si Warren Worthington III/Archangel), insa echipa X-Men afla ca aceasta cruciada este de fapt o mare mascarada, in urma careia Apocalypse sa preia controlul civilizatiei umane, asemenea unui faraon asupra Egiptului Antic. Singurii in masura sa-l opreasca sunt X-Men.

 

 

Pretul biletelor: 8 lei pt. spectatori cu varsta sub 14 ani si 12 lei pt. cei cu varsta peste 14 ani (acelaşi pt. filme 3D şi 2D).Cadrul didactic insotitor al grupului cu 20 de elevi beneficiaza de gratuitate.

Numarul total al locurilor in sala cinema este 123 .

In cazul organizarii de evenimente la care participa mai multi copii, responsabilitatea pentru asigurarea prezentei unui numar adecvat de supraveghetori adulti revine organizatorilor (cadrelor didactice) unui astfel de eveniment. Drept urmare, din motive de siguranta dar si pentru o mai buna supraveghere, ocuparea locurilor se va face in ordinea sosirii/ cumpararii de la R8 catre R1( de exemplu: cand R8 a fost ocupat in totalitate, se trece la ocuparea randului 7 s.a.m.d ).

 

Parcul central, Str. Independenţei, nr. 20

Preţul biletelor (acelaşi pt. filme 3D şi 2D):

8 lei – copii cu vârste de maxim 14 ani

12 lei – persoane cu vârste peste 14 ani

Nu se efectuează rezervări.

Biletele pot fi cumpărate cu o săptămână înainte de data spectacolului.

Informaţii:

– tel: 0242-312800

 Parcul central, B-dul 1 Mai, nr.5A

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *