Miercuri sunteți invitați la spectacolul de teatru pentru copii ”DOVLECEL”

Miercuri sunteți invitați la spectacolul de teatru pentru copii ”DOVLECEL”
Miercuri sunteți invitați la spectacolul de teatru pentru copii ”DOVLECEL”

Centrul Cultural Județean Călărași și Teatru la Cinema vă invită miercuri, 23 noiembrie 2016, să vizionați un spectacol cu tematică de Halloween, irezistibil de vesel și plin de învățăminte pentru cei mici. Spectacolul ”Dovlecel”, face parte din Stagiunea teatrală de toamnă pentru copii și se va desfăşura în Sala „Barbu Ştirbei”, începând cu ora 09,30.

Din distribuție fac parte actorii: Aurora Păunescu, Claudia Chiraș și Cosmin Bighei.

 

Sinopsis:

Atât copiii, cât şi părinţii, se vor regăsi în această minunată poveste. Dovlecel-Fiul s-a uitat prea mult la televizor şi crede că menirea lui, ca Dovlecel, este să devină o vedetă, dar nu o vedetă oarecare, ci o vedetă care îi va speria pe cei din jurul lui, va deveni un simbol al Halloween-ului. Dovlecel-Tatăl văzând că nu e chip să-şi facă fiul să-i urmeze sfaturile, o cheamă în ajutor pe buna sa prietenă Schely, profesoară de cuminţenie. Împreună îi fac lui Dovlecel tot felul de farse.

La final, Dovlecel îşi dă seama că cei pe care îi admira deunăzi – fantome, scheleţi, vrăjitori – sunt răi şi lipsiţi de suflet şi realizează că sfaturile tatălui său erau bune şi, mai ales, realizează importanţa bunei purtări şi a bunei-cuviinţe.

 

Spectacol de teatru interactiv recomandat copiilor cu vârsta între 3 și 7 ani.

Biletele se găsesc la secretariatul C.C.J.Călărași.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *