În atenția comercianților care doresc să închirieze spații pe durata desfăşurării Festivalului Internaţional de Folclor “Hora Mare”

În atenția comercianților care doresc să închirieze spații pe durata desfăşurării Festivalului Internaţional de Folclor "Hora Mare"Centrul Cultural Judeţean Călăraşi anunţă închirierea spaţiilor de pe platoul din faţa sălii de spectacole “Barbu Ştirbei”, în perioada 12 – 15 August 2016, pe durata desfăşurării Festivalului Internaţional de Folclor “Hora Mare”.

 

Spaţiile vor fi închiriate în limita spaţiului disponibil astfel: pentru micii comercianţi limita maximă este de 10 m2 (un cort) iar pentru terase, spaţiul alocat este de maximum 50 m2.

Pentru închirierea spaţiilor, pe durata festivalului, este necesară întocmirea unui dosar care să conţină următoarele documente: Cerere prin care să fie solicitată în mod clar suprafaţa dorită pentru închiriere. Cererea să conţină toate datele de identificare ale solicitantului, obiectul activităţii pentru care solicită spaţiul şi toate datele de contact.

– Copie a Certificatului de înregistrare fiscală eliberat de Registrul Comerţului.

– În cazul în care solicitanţii cer spaţiul pentru comercializarea produselor alimentare, să ataşeze o copie după avizele de la instituţiile abilitate (DSV, DSP, etc.).

– in cazul activităţilor distractive destinate copiilor (carusele, tobogane, trenuleţe, etc.) solicitanţii să prezinte avizul în urma verificării ISCIR a echipamentelor folosite.

 

Dosarele se depun la secretariatul Centrului Cultural Judeţean Călăraşi, data limită fiind 30 lulie 2016, până în ora 14 :00.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *