Câştigătorii invitaţiilor gratuite la filmul anului 2012 “După Dealuri” de Cristian Mungiu

Câştigătorii sunt:

1. Marincea Doru

2. Stroescu Vasilica

3. Mandache Eleonora

_______________________________________________________

Ziarul Informaţia de Călăraşi vă premiaza.
Cel mai bun film al anului, „După dealuri„, regizat de Cristian Mungiu va rula sâmbătă 24 noiembrie la Călărași ora 18:00.
Poţi fi unul dintre cei trei câştigători numai dacă, până Vineri seara la ora 17:00 dai like pe pagina de facebook  Ziarul Infodecalarasi  la afişul filmului şi apoi trimiţi pe adresa redacţiei noastre redactia@informatiadecalarasi.ro un mail cu o fotografie din oraşul Călăraşi care credeţi că este mai sugestivă (favorabilă sau critică).Nu uitaţi datele de contact-telefon şi adresă pentru a vă anunţa dacă sunteţi unul dintre câştigători şi să primiţi invitaţia pentru 2 persoane.

 

 

Mesajele voastre vor fi premiate prin tragere la sorţi vineri seara la ora 18:00.Câştigătorii vor fi anunţaţi  pe siteul Informaţia de Călaraşi.ro şi pe pagina oficială de facebook  Ziarul Infodecalarasi.

Vă urăm succes!

 

 

Primaria Călăraşi cu ajutorul consilierului local Vasile Dumitrache în parteneriat cu Centrul Cultural Judeţean “ Barbu Ştirbei” au adus aceast film scris și regizat de Cristian Mungiu, inspirat de romanele non-ficționale ale Tatianei Niculescu Bran. Acest film a fost premiat la Festivalul de la Cannes (2012) pentru scenariu și pentru interpretare – dublu trofeu acordat actrițelor Cosmina Stratan și Cristina Flutur.
Pretul unui bilet este de 5 lei, biletele fiind puse în vânzare la Centrul Cultural Judeţean ” Barbu Ştirbei”.

 

 

„După dealuri” spune povestea a două fete care au crescut împreună şi care se reîntâlnesc după câţiva ani de despărţire. Alina (Cristina Flutur) se întoarce din Germania să o ia cu ea pe Voichiţa (Cosmina Stratan), prietena ei din copilărie de care se simte încă foarte ataşată. Voichiţa şi-a găsit însă calea în credinţă, iar maicile printre care trăieşte la mănăstire ţin locul familiei pe care nu a avut-o niciodată. Alina luptă cu toate puterile să recâştige afecţiunea Voichiţei, făcându-i pe cei din jur să se întrebe de unde vine forţa care o animă.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *