Trei puncte de prim-ajutor, monitorizate de către Serviciul Voluntar pentru situații de urgență

În municipiul Călăraşi există trei puncte de prim-ajutor, monitorizate de către Serviciul Voluntar pentru situații de urgență. Acestea sunt amplasate pe platoul din fața Liceului Economic, în stația de transport local din Piața Big-Orizont și un punct în fața Colegiului de Agronomie „Sandu Aldea” organizat împreună cu Crucea Roșie. Acestea sunt aprovizionate zilnic cu apă plată, iar cei ce doresc să își verifice tensiunea arterială o pot face la aceste puncte.

 

 

În săptămâna 31 iulie – 3 august, angajații Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență au desfășurat activități de verificare a lucrărilor de igienizare a malului Borcei în zona Cartierului Măgureni, verificării funcționării hidranților de pe străzile Plevna, Viitor și Grivița, precum și verificarea funcționării a două sirene electrice de alarmare publică amplasate la Școala “Mircea Vodă” și la blocul 5 de pe strada Proiectată.

 

 

Alături de activitățile pe care le desfășoară în mod curent, angajații Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență, alături de un colectiv desemnat prin dispoziția primarului municipiului Călărași, sunt implicați în organizarea activităților ce se vor derula în cadrul sărbătoririi Zilei Marinei în data de 15 august a.c.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *