Traseism politic sau dorinţa de putere? Totul pentru binele călărăşenilor! Foto-Video

Marian Dinulescu împreună cu primari şi consilieri judeţeni din PDL au anunţat trecerea la PNL.O decizie deloc neaşteptată de altfel.
Aceasta vine la câteva zile de la excluderea din partid a consilierilor judeţeni Florica Cojocaru şi Marian Dinulescu.
O altă înscriere în PNL de data aceasta, vine de la Olteniţa unde fostul prefect de Călăraşi,Nicolae Enciu spune că nimeni din PDL nu l-a contactat de o bună perioadă de timp.
Concluzia:”dacă nu te caută nimeni,înseamnă că nu au nevoie de tine”.

 

Mai mulţi primari PDL din judeţ anunţă că s-au înscris la PNL şi PSD.

Este cazul şi al primarului de la Lehliu-Gară,Iulian Iacomi care spune ca s-a întors la vechea dragoste(PSD) împreună cu mai mulţi consilieri locali.

 

Liderul PNL Călăraşi,Răducu Filipescu precizează că la Olteniţa,lucrurile sunt clare şi că USL merge pe mâna lui Petrică Ţone (liderul PSD local) în alegerile pentru Primăria Municipiului Olteniţa.

 

Marian Dinulescu unul din fondatorii organizaţiei judeţene a PDL Călăraşi a fost înlăturat anul trecut din fruntea filialei în urma alegerilor.Stelian Fuia a fost ales în funcţia de preşedinte al democrat-liberalilor.

Florica Cojocaru, fost consilier judeţean PDL a intrat în atenţia colegilor săi după ce în şedinţele de Consiliu Judeţean a votat împotriva deciziilor luate de PDL.

 

Marius NICOLAE
marius.nicolae [@] informatiadecalarasi.ro

 

 

 

One thought on “Traseism politic sau dorinţa de putere? Totul pentru binele călărăşenilor! Foto-Video

  1. Cum n-avem filantropi, trebuie incurajata traditia ca, ori de cate ori un ales isi schimba partidul, sa doneze doua-trei salarii bibliotecilor publice, trebuind a se colecta de la marii capitalisti 2-3 miliarde euro, achizitionându-se carte occidentala universitara serioasa, materiale multimedia recente si soft didactic, restul reabilitarii privind digitizarea intregii prese vechi, incepând cu cea din intervalul 1912-1962.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *