Suplimentare de trenuri, în minivacanţa de Paşte

Suplimentare de trenuri, în minivacanţa de Paşte
Suplimentare de trenuri, în minivacanţa de Paşte

Compania de stat CFR Călători va suplimenta cu peste 8.000 de locuri, în minivacanţa de Paşte, trenurile către cele mai solicitate destinaţii şi recomandă achiziţionarea din timp a biletelor, în condiţiile în care aproape toate agenţiile de voiaj CFR Călători vor fi închise în perioada 15-17 aprilie.

CFR Călători va suplimenta trenurile către şi dinspre destinaţii precum Bucureşti, Braşov, Sibiu, Cluj Napoca, Constanţa, Iaşi, Satu Mare sau Timişoara. Pentru a evita aglomerările, compania recomandă tuturor pasagerilor planificarea din timp a călătoriei cu trenul.

Biletele de tren pot fi achiziţionate din timp de pe site-ul companiei, de la automatele XsellKiosk din gări, de la automatele ZebraPay, direct de la casele de bilete din gări şi agenţii de voiaj CFR, de la distribuitori autorizaţi (agenţii de turism) şi prin telefon.

CFR Călători recomandă studenţilor să acceseze agentia de voiaj CFR din Campusul Universitar Regie Bucureşti şi casele de bilete dedicate şi marcate în spaţiile din holurile marilor gări.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *