Scandal de proporţii la Dichiseni

Un bărbat băut care a întrat cu maşina pe care o conducea, în gardul unui vecin, a fost bătut de acesta cu brutalitate. Colac peste pupăză, şi tatăl victimei, a primit acelaşi tratament”.

Ieri, în jurul orei 15.00, un bărbat din comuna Dichiseni, a  intrat cu autoturismul pe care-l conducea în gardul unui vecin. Văzând că i-a stricat gardul, acesta a ieşit din casă şi l-a luat la bătaie pe şoferul care se pare că se afla în stare de ebrietate. Aflând de incident, tatăl şoferului a venit la faţa locului şi s-a ales cu acelaşi “tratament” care i-a fost aplicat fiului său. La faţa locului şi-au făcut apariţia şi poliţişitii şi personalul de la ambulanţă care i-au preluat pe cei doi şi i-au transportat la spital. Cei doi au fost loviţi cu corpuri contondente, suferind leziuni la nivelul capului. Au fost transportaţi la Spitalul Bagdasar Arseni din Bucureşti, urmând ca, în funcţie de îngrijirea medicală primită, agresorul să fie trimis în judecată , a declarat procurorul Xenofonte Purcărea, purtător de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Călăraşi.

Cercetat pentru tentativă de omor calificat

În acest caz, poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru tentativă de omor calificat, urmând ca, în urma rezultatei anchetei să se stabilească încadrarea pentru care agresorul va fi cercetat în continuare. Poliţiştii au plecat azi (n.r. luni, 23 aprilie a.c.) la Bucureşti, pentru a lua actele medicale, în urma cărora se va întocmi certificatul medico-legal, la Serviciul de Medicină Legală din Călăraşi. În funcţie de rezultat, se va stabili încadrarea faptei, a mai declarat procurorul Xenofonte Purcărea. Poliţiştii continuă cercetările în acest caz de tentativă de omor calificat şi în zilele următoare se va stabili dacă agresorul va fi cercetat în stare de libertate sau va fi reţinut.

Monica Măgureanu

monica.magureanu@informatiadecalarasi.ro

 
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *