Rute alternative, pentru evitarea zonei stației de taxare de la Fetești (A2)

Coloană de mașini duminică seara și pe sensul de mers spre Capitală, pe o lungime de 20-30 de km, până în stația de taxare de la Fetești.
Se circulă în coloană în zona Fetești, pe sensul către Capitală, acolo unde, din cauza lucrărilor de consolidare a podului peste brațul Borcea, traficul se desfășoară pe câte o bandă pentru fiecare direcție. Pentru perioade limitate de timp, în vederea fluidizării, polițiștii procedează la oprirea circulației pe sensul către litoral, permițând deplasarea pe două benzi pe sensul către București.

Astfel, pe tronsonul kilometric 142 – 148, din cauza lucrărilor de reabilitare a podului de la Fetești, traficul va fi deviat luni, 5 iunie a.c., către calea 1, unde se circulă pe câte o bandă pe sens, în vederea fluidizării traficului, polițiștii vor recurge la oprirea circulației pe sensul către litoral, în anumite intervale orare, pentru a permite deplasarea pe două benzi a celor care circulă pe sensul către Capitală.

Se recomandă celor care intenționează să plece dinspre București spre Constanța să țină cont că luni, 5 iunie, în intervalul orar 12.00-22.00, traficul va fi deviat, pentru anumite perioade, prin nodul rutier Drajna și nu vor mai putea continua deplasarea pe autostrada A2.

Pentru evitarea timpilor de așteptare în coloană și cei care se întorc de la mare pot opta pentru rute alternative la Autostrada A2, respectiv:

• DN 2A Constanța – Hârșova – Slobozia – Urziceni – DN 2 – București;

• A2 – Fetești sau Drajna – DN 3A – Lehliu-Gară – DN 3 – Fundulea – București;

• DN 3 Constanța – Murfatlar – Adamclisi – Ostrov (traversare cu bacul) – Călărași – DN 21 Călărași – Drajna – A2 Drajna – București (sau din municipiul Călărași – DN 3 – Lehliu-Gară – Fundulea – București).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *