Primarul Drăgulin la un an de mandat,dezamăgit de investitori

Primarul Drăgulin la un an de mandat,dezamăgit de investitoriPrezent la emisiunea “Punct la Călăraşi” din data de 13 iunie,primarul ales al municipiului Călăraşi Daniel Drăgulin,a mărturisit că nu-şi doreşte ca evaluarea unui primar să fie făcută după o perioadă de 1 an de zile dat fiind faptul că sunt multe proiecte pe care un primar le doreşte să le ducă la bun sfârşit.

Întrebat cum vede municipiul Călăraşi, Drăgulin spune că datele pe care le are la dispoziţie confirmă progresul şi nu regresul. Ca orice cetăţean are dreptul la opinie şi tocmai de aceea va uza de acest lucru atunci când se implică în proiectele pe care speră să le finalizeze cât mai curând,în prezentul mandat de primar.

 
Dezamăgirea primarului este datorată de lipsa de reacţie a cetăţenilor cu privire la adoptarea câinilor comunitari şi veşnica problemă,curăţenia oraşului. Chiar dacă numărul amenzilor s-a dublat asta nu înseamnă că a crescut şi gradul de colectare.
După cum spune domnia sa,PNL-ul şi chiar personal,au făcut demersuri pentru “Ajutorul de minimis” care iată urmează să dea roade totul depinzând acum, de cum se depun şi se întocmesc dosarele companiilor solicitante.

 
O altă informaţie a atras atenţia şi anume ,cea legată de investitorii călărăşeni sau cei care doresc să investească în Călăraşi.Primarul Drăgulin este dezamăgit de majoritatea celor cu care apurtat discuţii şi care dintr-un număr de şapte,numai doi au confirmat cert investiţiile.

 
Drăgulin vrea mai multă activitate culturală şi de divertisment în capitala reşedinţă de judeţ dar încă nu are firmele care creează locuri de muncă şi aduc bani la bugetul local.Vom vedea în viitor cum decurg lucrurile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *