Primăria Municipiului Călăraşi sprijină înfiinţarea Asociaţiilor de proprietari în perspectiva lucrărilor de reabilitare termică a blocurilor de locuinţe

Schema de eficienţă energetică a blocurilor de locuinţe va fi disponibilă în cadrul Programului Operaţional Regional 2007-2013, eligibile fiind municipiile reşedinţă de judeţ.

Investiţiile ţintă o vor constitui clădirile de locuit construite între anii 1950 şi 1990 în care locuiesc categorii sociale vulnerabile şi familii cu venituri de până la 500 euro pe membru de familie.

Creşterea eficienţei energetice a blocurilor de locuinţe prin lucrări de anvelopare va putea fi realizată cu fonduri europene accesate numai prin intermediul asociaţiilor de proprietari legal înfiinţate care să cuprindă unul sau mai multe blocuri şi cofinanţate de autoritatea locală.

În această perspectivă, Primăria Municipiului Călăraşi, prin Compartimentul de Relaţii cu Asociaţiile de Proprietari, vine în întâmpinarea cetăţenilor care solicită termoizolarea locuinţelor, acordând gratuit  servicii de consultanţă în vederea înfiinţării acestora.

Pentru mai multe informaţii, puteţi contacta Compartimentul de Relaţii cu Asociaţiile de Proprietari  de la sediul Primăriei Municipiului Călăraşi şi la telefon 0242.311.005 interior 132, sau 0723.764.666

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *