Prefectul judeţului Călăraşi face apel la cetăţenii judeţului Călăraşi

În Lunca Dunării se înregistrează deja precipitaţii mixte şi se va forma polei. Mai mult, fenomenele hidrometeorologice corespunzătoare CODULUI GALBEN în jumătatea de sud a ţării (va ninge, iar vântul va avea intensificări de peste 55…60 km/h, viscolind ninsoarea) s-ar putea înăspri şi pe teritoriul judeţului Călăraşi, evoluând către COD PORTOCALIU.
Întrunite ieri, la sediul Comandamentului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă, autorităţile călărăşene sunt pregătite să intervină cu mijloace şi echipamente specifice, pentru a asigura desfăşurarea traficului în condiţii de iarnă.

 

 

Totuşi, pentru a evita orice posibile neplăceri, cetăţenii judeţului Călăraşi sunt rugaţi să evite deplasarea în afara localităţilor până la reintrarea în normal a factorilor meteo, iar cei care trebuie neapărat să pornească la drum sunt sfătuiţi să se informeze permanent asupra condiţiilor de circulaţie. Se reaminteşte participanţilor la trafic pe drumuri naţionale şi judeţene că este necesar să fie pregătiţi pentru condţii meteo dificile, să aibă asupra lor haine groase, pături, apa şi alimente, iar maşinile să fie în stare tehnică bună, alimentate cu combustibil şi echipate cu anvelope de iarnă.

Vă mulţumim pentru înţelegere!

 

 

George IACOB,

Preşedintele Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Călăraşi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *