Percheziţii domiciliare la Dragalina

Poliţiştii din Călăraşi efectuează în această dimineaţă 31 de percheziţii domiciliare simultane, pe raza comunei Dragalina, la locuinţele mai multor persoane, implicate într-un conflict produs pe o stradă din acestă localitate.

La această acţiune participă poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Călăraşi, de la Serviciul de Investigaţii Criminale (SIC), Serviciul de Intervenţie Rapidă (SIR), de la Poliţia Municipiului Călăraşi şi secţiile rurale arondate, precum şi luptători SIIAS din cadrul IGPR şi polițiști ai Serviciului de Intervenţie Rapidă Ialomiţa.

Activităţile sunt efectuate în cooperare cu DGIPI.

Starea conflictuală a avut loc în dimineaţa de 16 septembrie a.c., pe o stradă din comuna Dragalina, între mai multe persoane, membri ai două familii din localitate. Acestea s-au încăierat, lovindu-se reciproc cu pietre şi obiecte contondente, o persoană fiind rănită și trei autovehicule avariate. Scandalul s-a produs pe fondul unei altercații anterioare.

31 de persoane vor fi conduse la sediul Poliţiei Municipiului Călăraşi pentru audieri cu privire la implicarea în fapte de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice şi încăierare, urmând să fie dispuse măsurile legale în consecinţă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *