O nouă conducere la Inspectoratul Şcolar Călăraşi

Luni, 16 iulie 2012, a avut loc instalarea în funcţie a noului Inspector Şcolar General, Silviana Şestacovschi. La eveniment au fost prezenţi prefectul judeţului Călăraşi, George Iacob şi primarul municipiului Călăraşi, Daniel Ştefan Drăgulin.
Silviana Şestacovschi este absolventă a Institutului Politehnic București , iar în învăţământ predă din anul 1987 în calitate de profesor inginer la Grupul Școlar DANUBIUS Călăraşi. De-a lungul timpului a fost director în cadrul aceleiaşi instituţii de învăţământ iar în perioada septembrie 2008 – mai 2009 a condus Inspectoratul Şcolar Călăraşi.

“Revin cu aceleaşi bune intenții, cu aceeaşi dorință de a realiza ceva, pentru că avem obligația să recunoaștem că învățământul românesc se află într-o situație dificilă, că aceasta “cruciadă de defăimare” este greșită şi dăunătoare şi că trebuie să corectăm şi chiar să schimbăm cu responsabilitate şi profesionalism tot ceea ce nu funcționează în educație. Şcoala româneasca nu este un “bolnav incurabil”, mai avem ceva bun în ea şi mai ales avem acești copii, copiii noștri faţă de care suntem răspunzători şi avem cadre didactice, educatori care au încă pasiune şi dăruire pentru profesie şi în care eu am deplină încredere” a declarat noul Inspector Şcolar General.
Profesor Camelia Croitoru a fost instalată în funcţia de director al Casei Corpului Didactic Călăraşi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *