Nuanţele toamnei în fashion

Nuanţele toamnei în fashion
Nuanţele toamnei în fashion

Un lucru trebuie reţinut: chiar dacă noi considerăm că sîntem în pas cu moda, aceasta poate lua oricînd o întorsătură neaşteptată, iar paleta de culori pentru care optăm, ne poate salva. Iată cîteva nuanţe ideale pentru toamnă cu care nu vei da niciodată greş, indiferent de piesele vestimentare sau accesoriile pe care le alegi.
• Verde închis. O nuanţă vibrantă de verde, de la verde smarald, la verde turcoaz, se numără printre cele mai populare nuanţe. Această culoare este, cu siguranţă, un must have în garderoba feminină în această toamnă, iar pentru a accentua intensitatea culorii, optează pentru imprimeuri simple şi materiale subţiri.
• Roz perlat. Sofisticatul roz perlat, cunoscut şi sub denumirea de roz pudrat este cel mai des asociat cu tandreţea, sensibilitatea şi romantismul. Poartă-l cu încredere şi nu ezita să adopţi un look girly. Tonurile de alb, burgundy, verde închis şi negru se potrivesc perfect cu această nuanţă, iar un item roz va adăuga un aer feminin şi elegant ţinutei tale.
• Albastru închis. O nuanţă cu un aer artistocrat care poate fi regăsită în piesele vestimentare cu blană, piele întoarsă sau piele, poate oferi cu uşurinţă un aspect încrezător. Alege să porţi această nuanţă cu alb, negru sau tonuri de oranj.
• Burgundy. Trebuie să recunoaştem că deja sîntem familiarizate cu această nuanţă asociată coniacului sau vişinei putrede, fiind foarte des folosită pentru a accentua ţinuta indiferent de ocazie.
• Orice nuanţă de oranj. Se pare că, în acest an, nuanţele de oranj vor face furori. De la piese vestimentare, pînă la accesorii, toate acestea se potrivesc perfect cu nuanţele de alb, negru şi crem.
• Mov şi purpuriu. Una dintre cele mai bune investiţii în sezonul rece este o piesă vestimentară în nuanţă purpurie sau mov. Acestea se potrivesc perfect în combinaţie cu albastru închis, lila şi accesorii precum eşarfe, genţi şi pălării.
• Albastru regal. Cunoscut şi ca albastru electric, această nuanţă este foarte populară în paleta de culori din această toamnă. Sofisticată şi întotdeauna gata să atragă atenţia, aceasta va fi o doză de mister pentru ţinuta ta. Investeşte într-o haină în această nuanţă şi nu vei trece neobservată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *