Ministrul Muncii, Familiei şi Protecției Sociale, Mariana Câmpeanu, a fost prezent la Călăraşi.Vezi galerie foto-video

Joi, 24 mai 2012, Ministrul Muncii, Familiei şi Protecției Sociale,Mariana Câmpeanu, a fost prezentă în municipiul Călăraşi pentru a fi alături de candidaţii Uniunii Social Liberale.
Cu această ocazie, dna Câmpeanu a susţinut o conferinţă de presă în cadrul cărei a anunţat că a venit cu plăcere în judeţul Călăraşi pentru a-i susţine pe cei doi principali candidaţi ai USL, Filipescu Răducu George, candidatul pentru preşedinţia Consiliului Judeţean şi Drăgulin Daniel Ştefan, candidatul pentru primăria Călăraşi.
„Este foarte uşor să vii în campania electorală pentru a susține candidaţi valoroși, persoane care au făcut lucruri importante pentru comunitatea lor. Eu cred că atât domnul Filipescu cât şi domnul Drăgulin se pot prezenta în faţa electoratului cu fruntea sus. Au lucrat împreună în echipă şi au reuşit să atragă fonduri europene în judeţ, performanţă care i-a adus pe locul 7 pe ţară. În acelaşi timp, nu poți să nu susţii un viitor primar, aşa cum este domnul Drăgulin, care a demonstrat o competenţă profesională de-a lungul timpului şi a avut realizări concrete în derularea invențiilor din judeţ, care să vină să înlocuiască un primar care este pe penultimul loc în tara exact în aceeași problemă a accesării fondurilor europene. Or știm că în acest moment, după o perioadă de criză atât de acută, după un jaf generalizat făcut în România din banii publici, sursa principală pentru dezvoltare sunt fondurile europene. De aceea am venit astăzi în județ, pentru a sprijini oameni care sunt competenți şi nu îmi este absolut deloc teamă că, dacă am să vin la jumătate de an de la alegeri, m-aş întâlni cu cetăţeni nemulţumiţi de votul pe care l-au dat pe 10 iunie.” , a declarat ministrul Muncii.

 

După conferinţa de presă, ministrul Mariana Cîmpeanu, însoţită de Drăgulin Daniel Ştefan şi echipa de viitori consilieri locali USL, s-a deplasat într-una din cele mai mari pieţe din municipiul Călăraşi, Piaţa Big, unde s-a întâlnit cu electoratul.
La finalul vizitei din piaţa, Mariana Câmpeanu a afirmat că „dacă ar fi să mă iau după turul pe care l-am făcut în piaţă, cred că ar trebui să iasă cu 90%. N-am întâlnit nici măcar un cetăţean care să se ferească câtuşi de puţin. Toată lumea a venit către domnul primar, aşa încât sunt sigură că va câştiga.”

 

Vizita dnei ministru în municipiul Călăraşi s-a încheiat cu o întrevedere cu pensionarii călărăşeni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *